Coll de l’Alba Morruda

Oli d’oliva verge extra intens. Molt indicat per maridar amb tomata i marisc amb molt sabor de mar. Ampolla de 500ml.

17,00 

Esgotat

FITXA TÈCNICA

Varietat: Morruda
Procedència: Camarles, Baix Ebre. Tarragona.
Anyada: 2022
Primera premsada en fred. Ecològic.
Acidesa:
0,2º

Presentació: Ampolla de vidre fosc de 500ml.

Nota de cata: afruitat intens, verd, herba acabada de tallar, carxofa, ametlla i tomatera. Amarg intens; picant i astringent mitjos. Harmoniós.
Maridatge: Marisc amb molt sabor de mar. Tomata d’amanir

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Oli d’oliva verge extra català. Producte ecològic.

A Finolis vam estar molts mesos buscant un oli intens, amb caràcter, diferent de les altres varietats més comunes i en el que predominessin els tons amargs amb harmonia y elegància. Tot això és el que trobem en aquest verge extra ecològic que ens va enamorar per sempre des que el vam tastar per primer cop.

En boca és dolç, però els seus tons amargs converteixen aquesta meravella d’OOVE en una delícia per als amants dels intensos. Si els teus gustos encaixen amb els atributs del Coll de l’Alba mencionats tens una oportunitat d’or per provar i conèixer la Morruda, una varietat d’oliva molt interessant no tan comuna com ho són altres de les que es troben a Catalunya.

Aquest oli d’oliva verge extra Coll de l’Alba Morruda és especialment indicat per maridar amb marisc, donat que eleva i potencia el seu sabor. Un autèntic plaer pels sentits d’aquells que vulguin disfrutar-lo. Afegeix un toc de Coll de l’Alba a les teves ostres, per exemple, i gaudeix de l’espectacle.

També és molt indicat per a la tomata d’amanir, així com per a les amanides en general (sense escarola) i per untar en un bon pa de pagés.

POSSIBLES RECEPTES

La nostra recomanació per portar els muclos al vapor a un altre nivell: just abans de posar els musclos al foc, afegeix a la cassola mitja llimona, una fulla de llorer i un rajolí generós de Coll de l’Alba Morruda. Si prepares musclos sovint, t’adonaràs de seguida que aquest verge extra no pot faltar al teu rebost.

Per fer-lo servir en amanides, una recepta fresca, boníssima, saludable y fàcil de fer és trossejar una tomata d’amanir grossa amb formatge burrata i amanir-ho tot amb un bon rajolí d’oli d’oliva verge extra Coll de l’Alba Morruda. També hi pots afegir alfàbrega fresca si t’agrada.

No oblidem que el maridatge és un tema molt subjectiu i al final el que pretenem i desitgem des de Finolis és que t’atreveixis a degustar, provar i experimentar.

Bon profit!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad