Oferta!

Cuquello Farga

Oli d’oliva verge extra suau, molt especial per la seva textura untuosa i altament versàtil per acompanyar tot tipus de menjar. Ampolla de 500ml.

10,00 

Esgotat

FITXA TÈCNICA

Varietat: Farga
Procedència: Terres de l’Ebre. Tarragona i La Jana. Baix Maestrat. País Valencià.
Anyada: 2021
Primera premsada en fred.
Acidesa: 0,3º
Nota de tast: Afruitat amb notes verdes d’herba acabada de tallar, plàtan i nous. Equilibrat. Untuós y cremós.
Maridatge: Oli d’oliva verge extra molt polivalent. En podràs gaudir a tots els teus plats: verdures, amanides, llegums, carn blanca…
Presentació: Ampolla de vidre fosc de 500ml. Inclou estoig de cartró.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Aquest OOVE de la varietat Farga que es cultiva entre Catalunya i el País Valencià és el més diferent en textura de tot el catàleg de Finolis. És un verge extra que t’encantarà per la seva untuositat i cremositat en boca.

El Cuquello Farga és de la gamma dels suaus, i amb ell podràs amanir tots els teus plats amb la tranquilitat de fer-ho amb la millor qualitat, sense emmascarar els sabors de base, i afegint un toc de delicadesa al menjar gràcies al matís untuós que ens ofereix.

Les olives de la varietat Farga són allargades, de mida mitjana, i presenten una de les maduracions més primerenques. Algunes de les oliveres que produeixen aquest oli tan especial són mil.lenàries i els seus troncs poden fer 10 metres de perímetre.

Els clients que opten per aquest oli de textura única i especial són aquells que busquen un oli tot terreny, per utilitzar en els seus plats de cada dia o en ocasions especials, per amanir en cru o per acabar amb un raig el final dels guisats.

En definitiva, un oli d’oliva verge extra exquisit, suau, especial i de la millor qualitat. Per a disfrutar a totes hores!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad