Crema de Mans amb Oli d’Oliva Nina Priorat

Crema de mans amb oli d’oliva verge extra DO Siurana.

12,00 

Esgotat

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

No va ser gens senzill trobar una crema de mans que s’adaptés a les exigències de Finolis. Finalment, vam trobar aquesta super hidratant:

Us presentem una crema de mans catalana, ecològica i amb oli d’oliva verge extra de Les Garrigues (DO Siurana).

Aquesta crema de mans de Nina Priorat hidrata intensament i protegeix la teva pell dels agents externs com el fred i la contaminació. És increïblement hidratant, per això amb molt poca quantitat ja en faràs prou. A més no et deixarà les mans olioses gràcies a la seva capacitat d’absorció ràpida. Sembla mentida que estigui feta amb oli d’oliva!

La crema de mans amb oli d’oliva de Nina Priorat també té un gran poder nutritiu i és rica en antioxidants, importantíssims per evitar les taques a la pell que surten amb l’edat. Així mateix, conté àcid rosmaníric, que actúa com a purificant ja que els seus tanins són reguladors de la grasa.

Una crema de mans indispensable per a la teva bossa de mà o ronyonera, ecològica, de proximitat i elaborada amb exigència per oferir-te la millor qualitat.

PRESENTACIÓ

Tub de polipropilè reciclable de 100ml.

INGREDIENTS

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Olus Oil, Isoamyl Cocoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Betaine, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Salvia Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene**, Linalool**, Citral**.

* Ingredient procedent d’agricultura ecològica.
** Component natural dels olis essencials.

99% d’ingredients d’origen natural amb un 31,5% d’ingredients ecològics certificats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad