Olimel

Mel amb oli d’oliva verge extra per a uns esmorzars i berenars dolços i saludables.

5,50 

Esgotat

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Si fusiones una mel de primeríssima qualitat amb un oli d’oliva verge extra de primeríssima qualitat, el resultat és aquest Olimel. Un producte ideal per acompanyar els teus esmorzars i berenars i endolcir-los amb una alternativa més saludable que el sucre.

Si quan eres petit prenies pa amb mantega i sucre ara pots tastar la versió natural d’aquell mític berenar untant una capa d’Olimel en una llesca. La mantega és reemplaçada per l’oli d’oliva verge extra i el sucre refinat per una mel deliciosa.

També es pot fer servir per preparar una bona vinagreta. És molt senzill: calenta una mica l’Olimel i després barreja’l amb un bon vinagre de mòdena. El resultat et sorprendrà!

 

INGREDIENTS

Mel i oli d’oliva verge extra. Pot contenir traces de fruits secs.

Recorda que la mel no és recomanable per a nens/nenes menors d’un any.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad