Finolis neix de la necessitat de consumir a casa oli d’oliva verge extra intens i de qualitat. A casa, durant alguns anys, ens vam gastar molts diners comprant oli d’oliva que una vegada obert… no ens encaixava de cap manera amb el que estàvem buscant. Així que el meu cap va començar a donar voltes. Jo pensava: si pogués tastar una mica l’oli d’oliva abans de comprar-lo, seria meravellós! I així és com va saltar l’espurna que em va permetre anar estirant el fil fins arribar fins on som avui, amb Finolis botiga física oberta des de fa un any i mig a Peratallada, i ara amb aquest nou projecte de pàgina web i venta on-line.

Un dels trets diferencials de Finolis física és que els olis es poden tastar, així puc acompanyar molt còmodament als nostres clients en la selecció de l’oli que més encaixi amb el seu paladar. Aquesta experiència és molt agraïda per a tothom que ens visita i poc a poc els nostres clients han anat repetint, alguns d’ells ja ens han visitat cinc, sis vegades… A vegades, quan tornen, ho fan amb la seva familia o amics, per ensenyar el petit tresor que han trobat al conèixer Finolis, diuen.

El que pretenem és donar a conèixer aquest “productàs” que tenim a la nostra terra, Catalunya. Les oliveres han format part del nostre paisatge, les oliveres són un bé de la nostra terra, que forma part de la nostra història i de la nostra cultura.

A Catalunya es produeixen uns olis d’oliva verge extra Premium internacionalment reconeguts, uns olis rics en atributs positius, rics en sabors elegants, des dels més intensos fins als més suaus, des dels més afruitats i dolços fins als més amargs i picants. A Catalunya es coneixen més de 80 varietats d’olivera diferents, imagineu si en som de rics!!

Molts de nosaltres (inclosa jo) no deixem de sorprendre’ns amb varietats poc cultivades i que ara s’estan recuperant gràcies als nostres agricultors, als nostres productors, i que ens obren el camí cap a noves experiències organolèptiques, aprofitem-les i gaudim-les. Així és com es va anar consolidant el projecte Finolis, investigant i coneixent nous olis, noves maneres d’apropar-vos aquest món tan ampli i enriquidor, per a que pogueu disfrutar i vestir la vostra taula amb un super aliment, no solament ric en sabor i aroma, sino també amb una qualitat increïblement beneficiosa per a la salut.

Amics i coneguts m’aconsellaven al principi que havia d’introduïr altres productes a la botiga, com per exemple embotits, vi, formatges… però jo vaig dicidir que Finolis havia de ser diferent, que volia centrar-me únicament en l’olivera i… crec que vaig encertar de ple. Estic molt orgullosa d’oferir als nostres clients una gran varietat d’olis d’oliva verge extra i una gamma de productes derivats de la oliva, de l’oli i fins i tot de la fulla de l’olivera (xocolata amb oli d’oliva, melmelada d’oli d’oliva, infusions de fulla d’olivera, sabó d’oli d’oliva verge extra, olimel, caviaroli, olives esfèriques by Albert Adrià…

La necessitat d’ampliar l’experiència Finolis i llançar-me a l’aventura web neix dels nostres propis clients, són elles i ells els que ens animen a crear aquesta nova plataforma per a seguir disfrutant dels productes que han descobert a la botiga de Peratallada. I així neix Finolis web. Desitjo estar a l’alçada i amb moltíssima il.lusió i ganes de treballar de valent per a poder satisfer les ganes que teniu la majoria de vosaltres de tenir un bon oli a casa.

També m’agradaria dir que jo sóc la cara visible d’aquest projecte però que sense l’ajuda i l’acompanyament de la meva família tot això hauria estat impossible. L’Otto amb la seva ajuda per a construïr mobiliari (és fuster), en Víctor treballant per definir la imatge que mostra Finolis (ha estudiat comunicació audiovisual) i en Nicolás fent de cangur de la iaia (que té 90 anys i viu amb nosaltres) per a que el papa i la mama puguin anar a treballar. Gràcies a ells i a la gràcia i “salero” de la iaia sevillana, gràcies als avis que ens han cedit els baixos de la casa de la família Bañeras per poder començar a funcionar i gràcies al meu company de vida, el meu més preuat pilar.

Benvinguts a Finolis, benvinguts a casa!!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad