FITXA TÈCNICA
Varietat: Coupage de varietats argudell i picual, aromatitzat amb farigola.
Procedència: Alt Empordà. Girona.
Primera premsada en fred.
Acidesa: 0.3º
Maridatge:
Presentació:Ampolla de vidre transparent amb ingredients aromatitzants al seu interior.
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Un aromatitzat que ens aporta un aroma i un caràcter molt especials, els de la cuina casolana, la cuina de les nostres arrels, la que feia servir allò que tenia més a mà. La farigolaés una planta llenyosa que creix als boscos de l’Empordà, acaronada per la brisa del nostre mar, una planta aromàtica de sabor i aroma intensos i que ara et presentem combinada amb un oli d’oliva de qualitat, què més es pot demanar?
Molt recomanable per alfs estofats de carns vermelles, per a carns a la brasa o planxa… encara que un bon peix de roca a la brasa ben regat amb aquesta delícia, què voleu que us digui… No us vénen ganes de tastar-lo?