Llàgrimes del Canigó Bitxo, All i Pebres 250ml

11,00 

Esgotat

FITXA TÈCNICA

Varietat: Coupage de varietats argudell i picual, aromatitzat amb bitxo, all i pebres.

Procedència: Alt Empordà. Girona.

Primera premsada en fred.

Acidesa: 0,3º

Maridatge: Pizza, pasta, verdures, carns.

Presentació:Ampolla de vidre transparent amb ingredients aromatitzants al seu interior.

 

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Busques un oli d’oliva verge extra de qualitat picant i saborós? Aquesta és, sens dubte, la millor opció per als teus plats.

Sovint amanim els plats de pasta i pizza amb olis picants, però… són de qualitat? Llàgrimes del Canigó marca la diferència perque el seu aromatitzat no amaga el sabor únic i deliciós del seu oli d’oliva verge extra.

Aquest Llàgrimes del Canigó de bitxo, all i pebresés un coupage que combina en una proporció 80%-20% les varietats d’oliva argudell (autòctona de l’Empordà) i picual. El resultat és un OOVE espectacular amb les aromes dels seus components en perfecte equilibri.

Està produït a l’Alt Empordà, on el clima, marcat per la tramuntana, el mar i els Pirineus, caracteritza de manera tan singular les collites del territori.

Aquest OOVE aromatitzatconté una rigurosa selecció d’ingredients: oli d’oliva verge extra (80% argudell, 20% picual), bitxu ull d’ocell, pebre negre, pebre blanc, pebre rosa, pebre de Jamaica, pebre verd i all. Tenir un oli de gran qualitat a la base d’aquest aromatitzat és un gran avantatge, perque et garantitza que quan amaneixis els teus plats amb ell, no només els estaràs donant aquell extra de picant que tant t’agrada, sino que a més a més també els vestiràs amb el sabor únic d’un verge extra premium.

 

POSSIBLES RECEPTES

Qui no ha arribat mai a casa després d’un dia complicat i just en aquell moment s’adona que no té res preparat per sopar?

Amb un plat de pasta fresca cuita en pocs minuts, un rajolí d’aquest verge extra aromatitzati una mica de parmesà no necessitaràs res més. En un tres i no res tindràs a punt un plat exquisit i quasi sense cuinar.

És molt recomanable també per a les teves torrades amb escalivada o fins i tot per a enriquir i donar un plus de picant al sabor de la carn. Imagina una bona hamburguesa de bou amanida amb aquest Llàgrimes del Canigó i acompanyada de patates al forn. Una delícia!

 

 

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad