FITXA TÈCNICA
Varietat: Coupage de varietats argudell i picual, aromatitzat amb llimona i fonoll.
Procedència: Alt Empordà. Girona.
Primera premsada en fred.
Acidesa: 0,3º
Maridatge: Verdures al vapor, peix blanc a la planxa, carns blanques…
Presentació:Ampolla de vidre transparent amb ingredients aromatitzants al seu interior.
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Un oli d’oliva verge extra de la varietat argudell, i en menor proporció de la varietat picual, cultivats a l’Alt Empordà, paisatge acariciat per la tramuntana, fet que caracteritza de forma singular tots els productes derivats d’aquesta terra, des del vi fins a l’oli d’oliva verge extra.
El fonoll i la llimona proporcionen a aquest oli una fragància fresquíssima, molt apropiada per a acompanyar els teus senzills plats de carns, verdures i peixos a la planxa. Els donaràs aquell toc que necessiten per a farcir-los de sabor, i convertir-los en plats encara més sans i equilibrats!