Minolis Picant

29,00 

Esgotat

Lot de 4 productes en format mini en cistella de jute

 

XOCOLATA AMB OLI D’OLIVA

Elaborat amb l’ajuda del gran mestre xocolater C. Solé de Barcelona, la xocolata amb oli d’oliva verge extra ofereix la textura delicada i el sabor exquisit dels dos ingredients de qualitat que la componen.

Una combinació perfecta per a un pecat irresistible.

No conté oli de palma ni tampoc olis refinats.

 

MELMELADA D’OLI D’OLIVA

Dolça i de textura delicada i gelatinosa, és increïble el sabor d’oli d’oliva que té. Perfecta per a untar en pa fresc o torrat, i si la poses sobre el formatge… no podràs parar de menjar!!

 

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA FONTCLARA ARBEQUINA 100ml

Fontclara és el primer de tots els nostres productors en iniciar la collita. Això es tradueix en una oliva molt verda, amb moltíssim sabor i aroma, i un alt contingut en polifenols (antioxidants naturals de l’oli d’oliva).

L’oli resultant és un verge extra intens, molt saborós i amb un final joganer a la gola.

 

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA PICANT LLÀGRIMES DEL CANIGÓ FOC 100ml

Un oli d’oliva aromatitzat amb bitxo, all i pebres. La qualitat del seu verge extra de base el diferencia d’altres productes similars. El seu sabor i aroma t’obligaran a experimentar continuament amb els teus plats, sense limitar-te a fer-lo servir únicament per a la clàssica pizza. El disfrutaràs també amb una bona torrada, en un plat de pasta, per amanir algun guisat… el seu sabor t’enamorarà per sempre!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad