Minolis Complet

32,00 

Esgotat

Lot de 5 products en format mini en cistella de jute

 

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA FONTCLARA ARBEQUINA 100ml

A Fontclara inicien la collita de les olives molt aviat, el que es denomina collita en verd. Això suposa un rendiment molt menor, o sigui, que s’obté menys quantitat d’oli que si es recollís la mateixa quantitat d’oliva madura.

Tot i això, el que es perd en productivitat es compensa amb l’excel.lent qualitat de l’oli obtingut d’aquesta manera, amb millors propietats organolèptiques i millors beneficis per a la salut (per exemple: major contingut en polifenols).

L’oli verge extra Fontclara Arbequinaés intens, molt saborós i amb final joganer a la gola.

 

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA PICANT LLÀGRIMES DEL CANIGÓ FOC 100ml

L’ oli d’oliva verge extra picantde Llàgrimes del Canigó està aromatitzat amb bitxu, diferents pebres i un toc molt suau d’all. A més a més, l’oli de base és un verge extra d’excel.lent qualitat, tret que el diferència d’altres olis picants o aromatitzats.

El sabor i aroma d’aquest oli t’obligaran a experimentar-lo contínuament en els teus plats, així que deixa’t portar, no et limitis només a la pizza, i utilítza’l també a la pasta, el pa torrat, per donar-li un toc als teus guisats, o per a qualsevol altra cosa que se t’acudeixi!

 

XOCOLATA AMB OLI D’OLIVA

Aquesta xocolata amb oli d’oliva verge ofereix la textura delicada i el sabor exquisit dels dos ingredients de qualitat que la componen. Ha estat elaborada amb l’ajuda del gran mestre xocolater C. Solé de Barcelona.

Sense oli de palma ni olis refinats.

La combinació perfecta per a un pecat irresistible.

 

OLI D’OLIVA EL TRULL DEL MONTGRÍ 100ml.

Aquí tenim aquest oli d’oliva procedent d’un molí de pedra, com es feia antigament, amb sabor molt especial i molt diferent a un verge extra, un viatge a una altra època on aquests tipus d’olis rústics eren els que es produïen.

Moltíssims clients de la nostra botiga Finolis física queden captivats per ell.

I tu?

 

MELMELADA D’OLI D’OLIVA

No et podràs creure que tingui tant gust d’oli d’oliva. És increïble!

La seva textura és delicada i gelatinosa i pertany al grup de les melmelades dolces. Perfecta per a combinar amb formatge, untar al pa torrat o pa fresc del dia…

Si decideixes regalar aquesta cistella, sorprendràs segur!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad