Erm Massanell 500ml

14,00 

Esgotat

FITXA TÈCNICA

Varietat: Massanell.

Procedència: Vall de Barcedana, Pallars Jussà.

Anyada: 2022.

Presentació:Ampolla de 500ml. de vidre fosc per a conservar totes les propietats organolèptiques que conté.

Nota de tast: Fruitat verd intens. Molt fresc, amb aromes a plàtan verd, poma verda. Entrada dolça en boca amb amarg i picant persistents. Notes de fruits secs com l’ametlla i la nou.

Maridatge: Pa amb tomata, carpaccio, amanides, molt aconsellable per a disfrutar en cru.

 

DESCRIPCIÓ

Aquest oli d’oliva verge extra és fruit d’un paisatge de Catalunya molt característic i d’una bellesa increïble, els Pirineus, els nostre Pirineus catalans.

Tota aquesta essència defineix com és el Massanell en boca. Un oli claramente d’alta muntanya, un oli d’altura amb una frescor molt peculiar que només pot aconseguir un verge extra cultivat i envoltat per aquest entorn tan privilegiat.

La varietat Massanellés autòctona de la Vall de Barcedana, a la comarca del Pallars Jussà. El moment òptim per a la seva collita és quan l’oliva encara és verda, ja que d’aquesta forma s’eviten les glaçades de l’hivern, que maltractarien el fruit. A més a més aquesta collita primerenca ens garantitza una major concentració de polifenols (entre altres elements beneficiosos) en l’oli resultant.

L’Erm Massanell té un aroma molt agradable, però també una personalitat molt potent, amb predomini dels sabors picants i amargs, que el converteixen en una opció encertadíssima per als amants dels olis intensos.

Disfruta’l en amanides, carpaccios i el nostre estimat pa amb tomata… Tot i que ja saps la dita de Finolis referent als maridatges, oi? Atreveix-te i experimenta!

Sigues tu mateix protagonista en descobrir la millor parella de ball per al Massanell de la Vall de Barcedana.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad