FITXA TÈCNICA
Varietat: Farga
Procedència: Terres de l’Ebre. Tarragona i La Jana. Baix Maestrat. País Valencià.
Anyada: 2021
Primera premsada en fred.
Acidesa: 0,3º
Nota de tast: Afruitat amb notes verdes d’herba acabada de tallar, plàtan i nous. Equilibrat. Untuós y cremós.
Maridatge: Oli d’oliva verge extra molt polivalent. En podràs gaudir a tots els teus plats: verdures, amanides, llegums, carn blanca…
Presentació: Ampolla de vidre fosc de 500ml. Inclou estoig de cartró.
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Aquest OOVE de la varietat Farga que es cultiva entre Catalunya i el País Valencià és el més diferent en textura de tot el catàleg de Finolis. És un verge extra que t’encantarà per la seva untuositat i cremositat en boca.
El Cuquello Farga és de la gamma dels suaus, i amb ell podràs amanir tots els teus plats amb la tranquilitat de fer-ho amb la millor qualitat, sense emmascarar els sabors de base, i afegint un toc de delicadesa al menjar gràcies al matís untuós que ens ofereix.
Les olives de la varietat Farga són allargades, de mida mitjana, i presenten una de les maduracions més primerenques. Algunes de les oliveres que produeixen aquest oli tan especial són mil.lenàries i els seus troncs poden fer 10 metres de perímetre.
Els clients que opten per aquest oli de textura única i especial són aquells que busquen un oli tot terreny, per utilitzar en els seus plats de cada dia o en ocasions especials, per amanir en cru o per acabar amb un raig el final dels guisats.
En definitiva, un oli d’oliva verge extra exquisit, suau, especial i de la millor qualitat. Per a disfrutar a totes hores!