FITXA TÈCNICA
Varietat: Argudell (collita primerenca).
Procedència: Fontclara. Baix Empordà. Girona.
Anyada: 2023.
“Oli del raig”, sense filtrar.
Nota de tast: Notes de carxofa, ruca, figues verdes, sàlvia, orenga fresca i fruits secs.
Presentació: Ampolla de vidre verd fosc de 500ml.
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
L’“oli del raig” és un oli d’oliva extra verd, el primer de l’anyada, el de la collita més primerenca, sense filtrar, tal i com surt de la premsada.
Aquest oli tan especial és un espectacle de sabor i aroma, purs focs artificials en boca.
Si ets amant dels olis intensos, no pots deixar-lo escapar, però afanya’t si el vols aconseguir, ja que només se n’embotellen unes quantes unitats! El motiu és senzill: al no estar filtrat, l'”oli del raig” pot contenir petites traces de polpa d’oliva i aigua, concretament entre un 0,2 i un 0,3% del total de l’oli . Amb el temps aquestes traces podrien arribar a fermentar, per això la data de caducitat d’aquest oli extraordinari és tan curta, i també per això se n’embotellen tan poques unitats.
Un oli de luxe per als qui us agraden els olis molt i molt verds, i per als qui gaudiu d’un bon intens a taula.
Atreveix-te amb l’or líquid més especial de l’anyada, “el més intens dels intensos”!!
Si ja coneixes l'”oli del raig” i el vols tornar a gaudir… Compte!! En queden poques unitats!!
Si encara no l’has tastat i t’hem despertat la curiositat… Compte!! En queden poques unitats!!