Migjorn Corbella

18,00 

Esgotat

FITXA TÈCNICA

Varietat: Corbella.

Procedència: Navàs. Bages. Barcelona.

Anyada: 2022.

Primera premsada en fred. Ecològic.

Acidesa: 0,16º

Presentació:Ampolla blanca opaca de vidre. 500ml.

Nota de tast:Oli sense defecte, de molt bona qualitat, tipus premium. Fruitat verd intens i contundent en boca. Destaca el picant; amarg y astringent evidents. Ric en aromes secundàries de tipus vegetal, on predominen la carxofa i la tomatera. Connotacions clares d’herba, ametlló, menta i herbes aromàtiques. Sensació final ametllada. Conjunt potent i equilibrat.

Maridatge: Peix a la brasa, carns, amanides de llegums, amanida de burrata, pa amb tomata.

 

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Aquest oli el considerem como a un dels nostres intensos però amb un matís molt especial: la seva frescor!

El més destacable d’aquest oli d’oliva verge extra són les seves notes de tomatera i carxofa tant al seu aroma com en boca, que el fan irresistible. ¿Coneixes l’aroma que t’envaeix quan reculls una tomata directament de la tomatera? Doncs és això, intensitat, frescor, un picant joganer i un ventall d’aromes que sens dubte us sorprendrà.

Una clienta un dia em va dir en tastar-lo: “sembla com si estiguessis menjant pa amb tomata”. He volgut compartir amb vosaltres aquesta expressió perque em sembla bastant encertada.

Aquesta varietat d’oliva Corbella, procedeix del Bages i del Solsonès, comarques de Barcelona, i d’ella se n’obté un oli d’excelent qualitat. A la finca Migjorn treballen per oferir-nos els seus olis d’oliva verge extra ecològics, cuidant tots els detalls en la seva producció per a que puguis disfrutar al màxim de la seva qualitat.

Si aquest serà el pròxim oli d’oliva verge extra que vestirà la teva taula, et proposo que el provis primer sense res més en una copa, com en una espècie de tast, o si no t’atreveixes, amb una simple cullereta n’hi haurà prou… Primer el flaires i et deixes seduïr per tot el seu aroma, després t’omples tota la cavitat bucal sense empassar-lo, oxigenes i a veure quants aromes pots discernir, segur que la tomatera i la carxofa et vindran de seguida, ja veuràs!

Un cop fet aquest exercici sabràs com maridar-lo millor per treure-li el màxim partit. Nosaltres aconsellem posar-lo en cru abans de servir el peix a la brasa, carns, amanides de llegums, burrata i evidentment, per a un bon pa amb tomata… Però ens agradaria que tu t’atreveixis a experimentar i jugar per trobar la millor combinació per aquest OOVE, cambiant les nostres propostes a la teva manera.

Esperem que el disfruteu tant com nosaltres!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad